Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dilluns, 15 de desembre del 2014

Gener 11 – Voltants de Caldes -01-

El dia 11 de gener comencem el curs 2015 de la Penya Cicloturista de l’ADAC i ho fem amb una sortida que tindrà Caldes de Malavella com a punt de sortida i arribada.

La ruta es de uns 37 km amb un desnivell acumulat de 200 metres. Els punts d’interès son Franciac, via verda a la bora de l’Onyar a Riudellots, Sant Andreu Salou, la mota de la Riera Seca a Campllong, el Remei a Cassà, Sant Vicenç a també a Cassà i finalment Sant Maurici i el Castell de Malavella a Caldes.

Sortirem a les 9 del matí de l’aparcament de Fontajau amb cotxes per anar fins a Caldes, els que hi vagin directament ens trobarem a 2/4 de 10. Com sempre els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del 15 i els amics a partir del 22 enviant un correu a biciadac@gmail.com. Quan us apunteu tindríeu que dir-nos on ens trobarem i si us quedareu a dinar.

Com es habitual, en acabar la bicicletada per aquells que ho vulguin hi haurà la possibilitat de quedar-se a dinar i fer-la petar. Donarem el lloc i el preu tant aviat ho tinguem pactat. La data màxima per apuntar-se al dinar serà el 8 de gener. Recordeu que si us heu apuntat a dinar teniu fins aquesta data per poder-vos esborrar, de no fer-ho d’aquesta manera podríem trobar-nos amb la necessitat de cobrar-lo. També aquesta mateixa data podríem anul·lar la sortida si el temps així ho aconsella.

Documentació adjunta:


Propera bicicletada: Febrer 1 – Bicicalçotada a l’Estartit

Seguirem en contacte.


                Joan

Penya cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada