Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dissabte, 14 de març del 2015

Abril 19, Vilademuls i voltants (01)

Hola Bicicletaires

El dia 19 d’abril ens anem a volta, de la mà d’en Josep Maria, per la zona de Vilademuls, sortirem de Vilademuls i passarem per Vilavenut, Ollers, Les Anglades, Vilert, Orfes, Parets d’Empordà, Bàscara i de nou a Vilademuls. La ruta serà de uns 37 Km i amb uns 300 metres de desnivell, En acabar ens desplaçarem, amb cotxe fins a Sant Esteve de Guialbes on dinarem al restaurant La Serra, els que es vulguin quedar.

IMPORTANT:

  • La ruta es curta però te alguna pujada bastant forta com també creuarem pel cim de la resclosa de Orfes, uns 100 metres de llarg per uns 2 d’amplada i en la que segurament hi passarà un pam d’aigua. Cal anar preparats per si ens mullem els peus, cosa força probable.
  • Per qüestions d’agenda de l’organitzador, hem passat la data al dia 19 en lloc del 12 com estava programada inicialment


Ens trobarem a les 9 del matí a Fontajau per anar amb cotxe al punt de sortida, els que hi vagin directament l’hora de trobada serà 2/4 de 10. Pels que vulguin quedar-se a dinar hem convingut amb el restaurant un menú de 16€ consistent 6 primers i 7 segons a triar, més postres, cafè, pa, vi i gasosa, els extres seran a càrrec de qui els demani. Com sempre els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del 15 i els amics a partir del 22 enviant un correu a biciadac@gmail.com. Quan us apunteu tindríeu que dir-nos on ens trobarem i si us quedareu a dinar.

L‘últim dia tant per apuntar-vos al dinar com per donar-vos de baixa del mateix serà el dijous 16 d’abril, De no venir sense haver-vos donat de baixa, ens podríem veure en l’obligació de cobrar-vos-ho. En aquesta data, en cas de que preveiem mal temps, podríem aplaçar o anul•lar la convocatòria, de tenir que anul•lar-la a última hora us convocaríem directament al restaurant a 2/4 de 3 per dinar.

Documentació Adjunta:
Track ruta cicable
Mapa de la ruta
Ruta amb cotxe fins Vilademuls
Lloc de trobada a Vilademuls
Ruta amb Cotxe de Vilademuls a Sant Esteve de Guialbes
Situació del restaurant a Sant Esteve
Foto entrada a l’aparcament del restaurant

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. L’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Properes sortides:
• Maig 1, 2 i 3, La Segarra LLISTA D’ESPERA
• Juny 7, Sant Martí Vell
• Juliol 5, LArmentera – Sant Pere Pescador

Seguirem en Contacte
                  Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada