Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dijous, 2 d’abril del 2015

MALLOT COMMEMORATIU DEL XXV ANIVERSARI DE LA PENYA

Hola Bicicletaires.

Com tots sabeu aquest mes farà vint-i-cinc anys de la primera bicicletada de la Penya, En Marçal  ha tingut l’idea de fer-nos un mallot propi de l’ADAC, cosa que n’havien parlat diverses vegades però que sempre ho acabàvem aplaçant, i, ben mirat ara seria una bona manera de recordar aquest aniversari a part de l’utilitat que té.

Demanarà un pressupost a una empresa del sector que s’hi dedica però ens faria falta saber quantes persones estarien interessades per afinar el preu, la majoria ja heu rebut aquesta proposta mitjançant el watshaap, però ara hi volem posar ja de manera oficial i a tots els socis i amics preguntats qui estaria interessat en comprar-ne un. Evidentment aquesta llista seria provisional i la tindríeu que confirmar una vegada us puguem donar els preus

Com fem a les sortides, la manera d’apuntar-se serà enviant un correu a biciadac@gmail.com  indicant quina o quines peces de roba (mallot, culot amb tirants, culot sense tirants),  amb quina quantitat i la talla que us faria falta. També com fem a les sortides també podreu trobar el llistat de demandes  actualitzat aquí o al bloc de la Penya.

El termini per fer la sol·licitud la tancarem el 10 de maig després de la sortida a la Segarra.

Seguirem en contacte.                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada