Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

divendres, 15 de maig del 2015

JUNY 7, SANT MARTÍ VELL I VOLTANTS - 01

Hola Bicicletaires

Ens trobarem a les 9 a Fontajau per anar en cotxe fins a Sant Martí Vell, on ens acostarem fins la Bòbila de Can Sons on ens esperarà en Marçal que ens farà d’amfitrió i on començarem a pedalar, els que vulguin anar directament al lloc de sortida l’hora de la trobada serà a 2/ de 10. El recorregut el donarem a conèixer properament doncs estem ultimant els últims detall, quan us enviem el recorregut aprofitarem per enviar-vos tota la documentació adjunta.

Els que vulgueu, dinarem de càtering a la Bòbila, el preu del dinar estarà als voltants de 15 Euros. Properament matiserem el preu i el menú.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22. Com que no tenim les mides preses del lloc. La data màxima tant per apuntar-vos a dinar com per donar-vos de baixa del mateix, serà el dimecres 3 de juny. Recordeu que a fi de no perjudicar a la penya, en cas de incoparecencia i no haver-vos donat de baixa podria comportar que us tinguessim que cobrar el mateix.

Quan us apunteu, recordeu de dir-nos: On ens trobarem, i, si us quedeu a dinar

Documentació adjunta:
Ruta                                                   l’adjuntarem properament
Mapa de la ruta                                  l’adjuntarem properament
Lloc de Trobada                                l’adjuntarem properament
Trencat de Sant Martí a Bordils          l’adjuntarem properament

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Propera sortida:  juliol 5, L’Armentera i Sant Pere Pescador. Cloenda a la platja amb dinar a l’Armentera amb una pedalada curta i quasi sense desnivell amb bany inclòs en alguna platja de Sant Pere per la que passem.

Seguirem en contacte.            Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada