Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dilluns, 15 de juny del 2015

Juliol 5 – Sant Pere Pescador - 01

Hola Bicicletaires.

El dia 5 farem l’ultima sortida de la primera part de la temporada, aquest cop anirem a fer un volt per la zona de Sant Pere Pescador per acabar amb una remullada a la Platja

Sortirem a les 9 de Fontajau amb cotxe per anar fins el Càmping Gaviota a tocar a la platja, els que hi vagin directament l’hora de trobada serà 2/4 de 10. A partir d’aquí farem una volta circular de poc més de 30 kilòmetres i un desnivell inferior a 100 metres apte per tothom, aquesta tindrà el següent recorregut: platja de Sant Pere Pescador, passarem per els aiguamolls tot vorejant el Fluvià, travessarem el pont de Sant Pere, Anirem cap la closa d’en Llobet, passarem per Riumors on Esmorzarem, passarem per Sant Tomàs de Fluvià, seguidament per Torroella de Fluvià, i finalment passarem per la vora de la platja de San Pere pescador fins L’Aparcament, desprès anirem a fer un bany a la mateixa platja. Una vegada acabem la banyada, agafarem els cotxes fins l’Armentera on dinarem a Ca la Gemma (cta. de Roses 15) on gaudirem, a les 3 de la tarda, de un menú de 15 € . La data màxima per apuntar-vos a donar-vos de baixa per dinar serà el dijous 2.

Com sempre els socis podeu apuntar-vos a partir del dia 15 i els amics del 22. Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Documentació adjunta:
Ruta cicable l’enviarem posteriorment
Mapa ruta cicable l’enviarem posteriorment
Ruta amb cotxe fins el càmping Gaviota l’enviarem posteriorment
Ubicació del restaurant Ca la Gemma l’enviarem posteriorment
Ubicació del càmping Gaviota l’enviarem posteriorment

Nota: tinc problemes amb l’ordinador, tan aviat els arregli us envio la documentació pendent i refaré els enllaços del bloc que no funcionen.


Seguirem en contacte


Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada