Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dilluns, 17 d’agost del 2015

Setembre 6 – Figueres - Flaçà (01)

Hola Bicicletaires

Estem treballant en definir la primera sortida de la Penya després de les vacances d’estiu. Teníem previst fer de Figueres a Celrà pel Camí de Sant Jaume però com que ja l’havíem fet i es llarg i amb força desnivell estem acabant de definir una nova ruta mantenint el punt de sortida però amb l’arribada a Flaçà. L’itinerari orientatiu es Figueres, El Far de l’Empordà, Siurana, Sant Miquel de Fluvià, Vila-robau, Ventalló, Valldavià, Vilopriu, Colomers, Sant Llorenç de les Arenes i Flaçà. En total serien uns 36 kilòmetres amb un desnivell acumulat de uns 200 metres si bé la major part el trobarem en travessar La Serra, entre Valldavià i Vilopriu

Tema hora i punt de trobada, estem valorant la possibilitat de trobar-nos a Flaçà i agafar el tren fins a Figueres o bé llogar una autobús, el problema que tenim amb el tren es que no n’arriba cap a Figueres abans de les 10.

Tema dinar, dependrà una mica del tema anterior i de la disponibilitat de lloc.

Tant aviat ho sapiguem informarem tant de la ruta com de la resta de punts pendents.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22. La data màxima tant per apuntar-vos a dinar i i/o autobús, si escau, com per donar-vos de baixa del mateix, serà el dimecres 3 de setembre. Recordeu que a fi de no perjudicar a la penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat de baixa podria comportar que us tinguéssim que cobrar el costos. Tingueu en compte que si optéssim per l’autobús el numero de places estarien limitades a unes 22.

Documentació adjunta:
Ruta                                                   l’adjuntarem properament
Mapa de la ruta                                  l’adjuntarem properament
Lloc de Trobada                                 l’adjuntarem properament

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Propera sortida:  octubre 4, Vilajuïga i voltants.

Seguirem en contacte.            Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada