Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dilluns, 20 d’abril del 2015

MALLOT COMMEMORATIU DEL XXV ANIVERSARI DE LA PENYA - 02

Hola Bicicletaires

El tema del mallot segueix fent via, al llistat de comandes trobareu els preus, les opcions i les talles que podeu demanar. Si algú vol fer alguna modificació a lo que havia demanat o bé fer la seva petició, ho pot fer enviant un correu a biciadac@gmail.com

Nota: Les badanes dels culots de dona seran estretes i amples pels homes


Estem treballant per aconseguir unes mostres de cada talla perquè us la podeu emprovar abans de confirmar la comanda. Tant aviat les tinguem us ho farem saber com també la manera de poder-ho fer.

Estem treballant en dos dissenys, que posem a la vostra consideració. Podeu utilitzar el correu de la Penya per votar aquell que us sembli millor, el model definitiu serà lo més semblant possible a aquell que hagi tingut un numero de vots més elevat. La data màxima per votar serà el dia 3 de maig.El 10 de maig serà l’últim dia per fer noves peticions o modificar les actuals, a partir d’aquí hi haurà fins el dia 20 per confirmar les comandes, la qual cosa es farà ferma amb el pagament de la comanda que en el seu moment direm com fer-ho. El termini d’entrega donat pel fabricant (OF3) serà de unes quatre setmanes a partir de que els hi fem l’encàrrec ( 21 de maig).

Recordeu que qualsevol consulta o petició sobre el tema la teniu que fer per correu.
Seguirem en contacte.            Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada