Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dimecres, 14 de gener del 2015

Febrer 1 L’ESTARTIT – BICICALÇOTADA -01-

Hola Bicicletaries

El febrer el començarem a la tradicional Bicicalçotada que venim fent cada any amb la barraca d’en Narcís a l’Estartit com a centre d’operacions. Com que es una trobada de germanor farem una pedalada relativament curta, uns trenta kilòmetres, i completament plana a fi de poder arribar aviat a la barraca i començar a coure els calçots i la carn, no fos que ens sèiem a taula amb el sol dient-nos adéu.

El recorregut i el punt de trobada a l’Estartit els detallarem més endavant, però bàsicament serà una volta circular que sortint de la barraca ens porti fins al molinet, Gualta, Torroella i de volta a la barraca.

Sortirem a 2/4 de 9 de Fontajau, els que vagin directament a l’Estartit, l’hora de trobada serà ¼ de 10. Com sempre els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del 15 i els amics a partir del 22 enviant un correu a biciadac@gmail.com. Quan us apunteu tindríeu que dir-nos on ens trobarem i si us quedareu a dinar.

El numero màxim de gent que pot quedar-se a dinar a la barraca es de 30, per la qual cosa donarem preferència als que vinguin a pedalar, sobrepassat aquest numero obrirem llista d’espera. El preu el sabrem el dia de la trobada quan haguem sumat totes les factures de la teca, però serà similar al preu dels restaurants on anem a dinar.  Recordeu els que veniu a dinar que l‘últim dia per donar-vos de baixa serà el dijous 29 de gener, en cas contrari podríem veure’ns en l’obligació de cobrar-vos la vostra part.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. L’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Properes sortides:
            Març 1, La Bisbal – Púbol – La Bisbal
            Abril 12, Orfés
            Maig 1, 2 i 3, La Segarra      OBERTA LA PREINSCRIPCIÓ


Seguirem en Contacte
                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada