Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

dilluns, 12 de gener del 2015

Maig 1, 2 i 3 LA SEGARRA – PREINSCRIPCIÓ

Hola Bicicletaires

Com ja sabeu tenim la idea d’aprofitar el primer cap de setmana de maig per fer la tradicional sortida de més d’un dia que venim fent cada any. Aquest proposem la Segarra, terra bastant desconeguda per nosaltres i que ens sona a àrida i feréstec però que el maig els camps estant en la seva màxima esplendor dominats pel verd del cereal amb les motes vermelles que donen els gallarets, com que aquest any son tres dies de festa hem pensat que es una bona ocasió per anar-hi.

La idea es la següent:

Sortida el divendres 1 de maig a primer a hora del mati amb cotxes particulars. Mirarem la manera de compartir els cotxes de manera que els que puguin carregar varies bicicletes els puguem aprofitar al màxim i els turismes omplir-los de gent i algun de bosses.

Tornada el diumenge 3 després de dinar.

Allotjament, buscarem un lloc tipus casa de Colònies o Hostatgeria a la zona, com que hi ha poc llocs ens tenim que donar pressa.

Sortides en bicicleta serien les següents:

Divendres 1: RUTA DELS CASTELLS DE SIÓ de 38 kilòmetres i 300 metres de desnivell acumulat. Passarem per: Concabella, Les Pallargas, Mont Roig, Pelagalls, Sisteró, Muller, L’Aranyó, El Canós, Ermita de Santes Masses, Montcortés i Concabella

Dissabte 2: RUTA DELS CASTELLS DEL DOLL I DELS ROMANS de 43 kilòmetres i 600 metres de desnivell acumulat: Passarem per: Guissona, Font de l’Estany, Massoteres, Palou, Les Sitges, Florejacs, La Morana, Sant Martí de la Morana, Gra, Torrefeta, El Llor, Bellveí i Guissona.

Diumenge 3: RUTA DEL MONESTIR de 36 Kilòmetres i 600 metres de desnivell acumulat. Passarem per Sant Ramon, Portell, Ivorra, Vicfred, Sant Guim de la Plana, El Llor, ermita de Sant Miquel de Tudela, Castellmeià, Malgrat, Manresana i Sant Ramon.

Aquestes rutes estan inspirares amb les del mateix nom publicades pel Consell Comarcal de la Segarra.


Com que no hi ha autocar i el preu inclouria la benzina dels cotxes compartits, dues pernoctacions, dos esmorzars i dos sopars podria estar en uns cent euros. Com sempre als no socis de l’ADAC l’incrementaríem amb 10 euros. La gent que per diverses raons hi anés pel seu compte, no se li cobraria el preu de la benzina.

Aquest cop no podem preparar rutes turístiques o per caminar, de totes maneres si algú ens vol acompanyar i fer-ho pel seu compte, serà benvingut.PREINSCRIPCIO

Com solem fer en aquest casos, obrirem una llista de preinscrits i si tenim quòrum començarem a fer les gestions per buscar allotjament que com us hem dit es escàs per tanta gent i en alguns casos hi posen un numero mínim de places. Els inscrits en aqueta llista tindran preferència una vegada obrim la llista definitiva.

Els socis de l’ADAC es poden inscriure a partir d’avui i els amics en general ho podran fer a partir del dilluns 19, l’inscripció estarà oberta fins el 26. A partir d’aquesta data us informarem de si ho tirem endavant i en quines condicions.


Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. L’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Seguirem en Contacte
Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada