Penya Cicloturista de l'ADAC

-------- ANAR AL BLOC 2016 --------

divendres, 16 de gener del 2015

Febrer 1 L’ESTARTIT – BICICALÇOTADA -02-

Hola Bicicletaries

Us adjuntem la documentació de la bicicletada
Trac
Mapa
Mapa Barraca
Foto Barraca 01 (Km 4 de la carretera Torroella – Estartit)
Foto Barraca 02


Recordeu:

  • Sortirem a 2/4 de 9 de Fontajau, els que vagin directament a l’Estartit, l’hora de trobada serà ¼ de 10. Com sempre els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del 15 i els amics a partir del 22 enviant un correu a biciadac@gmail.com. Quan us apunteu tindríeu que dir-nos on ens trobarem i si us quedareu a dinar.
  • El numero màxim de gent que pot quedar-se a dinar a la barraca es de 30, per la qual cosa donarem preferència als que vinguin a pedalar, sobrepassat aquest numero obrirem llista d’espera. El preu el sabrem el dia de la trobada quan haguem sumat totes les factures de la teca, però serà similar al preu dels restaurants on anem a dinar. Recordeu els que veniu a dinar que l‘últim dia per donar-vos de baixa serà el dijous 29 de gener, en cas contrari podríem veure’ns en l’obligació de cobrar-vos la vostra part


Correus anteriors:
Altres sortides amb l’inscripció oberta:

  • Maig 1, 2 i 3, La SegarraFotos sortides Aiguamolls i Caldes, no tenim fotografies d’aquestes sortides. Si algú en té i les vol compartir amb la Penya, ens les pot fer arribar, gracies.


Seguirem en Contacte
Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada